20e editie Anjumer herfsttoernooi groot succes

Traditiegetrouw organiseerde de V.V. Anjum in de herfstvakantie het jaarlijkse “Herfsttoernooi”. Drijvende kracht achter dit toernooi, en man van het eerste uur is Bennie Peter Visser en samen met Daniëlle Visser werd ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes georganiseerd was. Er moet namelijk nogal wat geregeld worden voordat zo’n toernooi van start kan gaan.

Op dinsdagavond was het de beurt aan de JO9 en JO10 pupillen. Alle 8 teams streden voor wat ze waard waren, uiteraard luid aangemoedigd door de aanwezige families en vrienden. Op de woensdagavond mochten de JO11 en JO12 pupillen hun kunsten vertonen, ook op deze avond was er aan publiek geen gebrek. Tevens waren de weersomstandigheden op beide dagen schitterend, en dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt.

Na afloop van de wedstrijden volgde de prijsuitreiking in Lyts Mokum en hier deed blijken dat het Herfsttoernooi dit jaar gedomineerd werd door VCR uit Rinsumageest. Zij eindigden in maar liefst 3 van 4 categorieën op de eerste plaats.

Na afloop was iedereen het er weer over eens dat het een prachtig toernooi was waar de jeugd (en supporters) weer veel plezier aan beleefd hebben. Wij willen vanaf deze zijde dan ook iedereen bedanken die zijn of haar medewerking hier aan verleend heeft.

UITSLAGEN:
JO9
1. VCR​​7 pnt
2. Anjum​​7 pnt
3. WTOC​​3 pnt
4. Ropta Boys​0 pnt

JO10
1. VCR​​6 pnt
2. Anjum​​4 pnt
3. Dokkum​4 pnt
4. Ropta Boys​2 pnt

JO11
1. WTOC​​7 pnt
2. VCR​​7 pnt
3. Anjum​​3 pnt
4. Dokkum​0 pnt

JO12
1. VCR​​7 pnt
2. Dokkum​4 pnt
3. Anjum​​3 pnt
4. VIOD​​1 pnt