Anjum 2 doet weer helemaal mee *30-11-2019

Door de euforische stemming van de laatste weken, is het schrijven van verslagen helaas uitgebleven. Het laatste verslag begin november beschreef weer een nederlaag, en Anjum 2 ging op de ranglijst steeds verder omlaag. Het werd weleens tijd om weer te winnen, en daarom zette iedereen op de wedstrijd thuis tegen VIOD zijn zinnen.

De heren uit Driezum kwamen op 9 november vol goede moed, in Anjum op bezoek. In deze wedstrijd stond de terugkeer van Bagio na blessureleed centraal, en pikte zijn doelpuntje mee, via de binnenkant van de paal. Met uiteindelijk een 4-0 eindstand was er eindelijk weer eens wat te vieren, het tweede ging dan ook snel de kantine in om te ‘bieren’.

Anjum 2 werd in deze periode een warm nest voor verschillende spelers van het vlaggenschip, doordat ze terugkeerden van blessureleed of te maken hadden met een vormdip. Hierdoor moest een week later VCR 2 het ook ontgelden, mede door de terugkeer van Arie en Boelie op de voetbalvelden. Door een goede teamprestatie, werd een tweede overwinning in korte tijd, met een eindstand van 6 tegen 2 dan ook een feit.

Op 23 november, de derde thuiswedstrijd op rij, zette ‘It Twadde’ in een derby, ook Ternaard opzij. Anjum speelde niet onaardig, soms ook tegen zichzelf, maar met een 4-2 overwinning kwam ‘It Twadde’ op de ranglijst stevig in de linkerhelft.

Vaak staan er op donderdagavond enorm veel spelers op de lijst, maar toch was het afgelopen zaterdag zover, dat er maar met 11 spelers naar ‘De Broek’ kon worden afgereisd. Dit zorgde ervoor dat Wessel ook zijn kicksen voor de zekerheid meenam, maar gelukkig was het niet nodig dat hij aan spelen toekwam. In een slechte wedstrijd, kwam de hekkensluiter uit Broekster Wâlden bijna tot een stunt, maar Anjum won met 1-2, en meer willen we er niet over kwijt, punt.

Aanstaande zaterdag komt om 12.15 uur Oostergo 2 op bezoek, kom dan ook allemaal naar ’t Kolkenfjild’ om Anjum2 aan te moedigen is het verzoek.

‘De slach om ‘e wite brêge’ staat weer op het spel in deze wedstrijd, en natuurlijk de vraag voor wie is Jelle met al zijn gekkigheid?

De Sint verlaat deze week weer het land en geeft dit weekend dus niets meer cadeau, maar laten we hopen op een wedstrijd van hoog niveau.

Oant Saterje!

DER MAT WER WOT GEBEURE!!
en net sa zeure