Club van 100 hier zit ‘muziek’ in!

Normaal hanteren wij altijd de slogan ‘hier zit beweging in’, maar voor deze kop hebben wij voor muziek gekozen. Hier komen wij zo op terug.

Sommige mensen is het al opgevallen dat het bord van de Club van 100 nog niet op de huidige locatie hangt. Dit komt omdat wij met ontwikkelingen bezig zijn voor een nieuw bord. Dit is nodig omdat wij zeer trots zijn en boven verwachting mogen aankondigen dat wij de 100 leden zijn gepasseerd! En wij merken dat er nog steeds een toename is van nieuwe leden wat wij meer dan fantastisch vinden. Voor €50,- per jaar op een ludieke manier onze voetbalvereniging steunen, dan heb je hart voor de VVA!

Wij kregen al een aantal keren de vraag of er ook een manier was om onze muziekinstallatie op een gemaksvriendelijker manier aan te passen dan met de huidige laptop, die nu sinds kort ook defect is geraakt. Wij hebben daarom een nieuwe DAP+/internet radio ter beschikking gesteld aan de voetbalvereniging en hopen dat een ieder hier veel plezier aan mag beleven. Dat zijn de kleine dingen die club van 100 groot maakt.

Leden bedankt en nieuwe leden alvast welkom! Want zoals gezegd, de 100 stonden op het bord, nu gaan we er met z’n allen ervoor zorgen dat dit getal 150 wordt!

Namens de club van 100+

Willem Postma