Geen Kerst zaalvoetbaltoernooi

Hoi allen,

Normaal gesproken gaat de inschrijving en de voorbereiding van het kersttoernooi in deze periode van start. Helaas moeten we jullie mededelen dat de huidige coronasituatie ons heeft doen besluiten om dit jaar geen kersttoernooi te organiseren. Het kersttoernooi staat bekend als een gezellige activiteit waar veel ouders en kinderen op af komen. We willen dit uiteraard verantwoord organiseren. We zijn van mening dat we met de collega’s en vrijwilligers onvoldoende in staat zullen zijn om de protocollen die gelden te kunnen waarborgen. We vinden het belangrijk om vroegtijdig een besluit te nemen zodat vrijwilligers en verenigingen weten waar ze aan toe zijn en geen onnodige voorbereidingen gaan treffen. We vinden het uiteraard ontzettend jammer dat we dit jaar deze mooie activiteit niet kunnen organiseren, maar de veiligheid en gezondheid van spelers, organisatie en publiek staat altijd op één. Laten we ons de komende periode aan de geldende maatregelen blijven houden zodat we hopelijk volgend seizoen weer lekker in de zaal kunnen voetballen.

Blijf gezond!

Vriendelijke groeten,