Nieuwe shirts MO-15

ANJUM – Voorafgaand aan het (gewonnen) kampioensduel kregen de speelsters en leiders van V.V. Anjum MO15-1 nieuwe shirts aangeboden uit handen van Frits Hiemstra van Bouwbedrijf Hiemstra uit Anjum en Albert Zeilmaker van Glasservice Noord-Nederland uit Paesens. Wij willen beide sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Bouwbedrijf Hiemstra is dé veelzijdige aannemer uit Anjum. Wat begint met een idee, resulteert uiteindelijk in een bouwwerk op maat. Vanuit het ‘niets verrijst een woning of bedrijfspand dat van invloed is op de omgeving. Soms beeldbepalend, soms geïntegreerd maar altijd nadrukkelijk aanwezig, zichtbaar. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Bouwbedrijf Hiemstra denkt graag met u mee om samen een mooi eindresultaat te bereiken.

http://www.hiemstra-bouwbedrijf.nl/

Glasservice Noord-Nederland is een bedrijf wat zich specialiseert in het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing. Het leveren en plaatsen van glas is vakwerk. Glasservice Noord-Nederland zorgt ook voor noodvoorzieningen en herstellen schade altijd zo snel mogelijk zodat u geen last ondervindt van uw glasschade. Daarom kan dit het beste door een ervaren persoon worden uitgevoerd, een specialist waar op u kunt vertrouwen.

https://www.facebook.com/pg/Glasservicenoordnederland/about/?ref=page_internal

Achter: Anne-Jan Tijtsma (trainer), Martin Groen (leider), Albert Zeilmaker (sponsor), Nynke de Vries, Iris Braaksma, Hieke Hiemstra, Daniëlle Visser, Adriana Visser, Nico Dijkstra (leider), Frits Hiemstra (sponsor)
Voor: Bente Wijma, Alina Zeilmaker, Anke Hiemstra, Naomi Dijkstra, Marjan Groen, Femke Hovinga, Klasina Hovinga

* Op de foto ontbreken Aukje Groen en trainer Wilco Mulder