Nijjiers Skiterij: “Bertha skyt hooplik freed”

OENTSJERK –  Vrijdag 27 augustus om 19.00 uur is het zover. De prijswinnaars van de Nijjiers Skiterij zullen worden bepaald en jij krijgt te weten of je ook een prijs hebt gewonnen.

In de manege De Sanjes in Oentsjerk zullen de aanvoerders en een aantal prominenten een bal trappen. De plek waar de bal tot stilstand komt is het winnende vak. Als laatste zal koe Bertha de manege betreden en via een vlaai bepalen wie de elektrische fiets zal winnen. Naast de elektrische fiets, is er een barbecue, een iPhone 11, een televisie, een voetbalreis ter waarde van 750 euro en nog veel meer te winnen. Deze, in totaal, 30 prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Noord Oost Friesland.

De organisatie is deze sponsoren dan ook erg dankbaar voor dit gulle gebaar, zodat deze Nijjiers Skiterij een succes is geworden. De organisatie is “tige wiis” met de succesvolle actie. De samenwerking tussen de verenigingen vv Holwerd, vv Ternaard, vv Ropta Boys, vv Anjum en vv Oostergo liep gesmeerd en dit was de basis voor de actie, die alle verwachtingen overtrof.

Komende vrijdag om 19.00 uur kun je op RTV NOF zien wie de prijzen winnen en of koe Bertha de vlaai gaat leggen.