Roosters

De nieuwe roosters staan online op de website. Het is voor de roostermakers elke keer weer een heel gepuzzel omdat ze rekening willen houden met ieder zijn/haar wensen. Het is dan ook van belang dat wijzigingen of opzeggingen ruimschoots voor aanvang van het seizoen worden doorgegeven en niet wanneer de roosters al klaar zijn. De roosters zijn dan nog moeilijk aan te passen en dat zorgt voor vervelende situaties. Dit willen wij graag voorkomen!

De voetbalvereniging Anjum kan alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn o.a. scheidsrechters, (jeugd) trainers, leiders en kantine- en schoonmaakpersoneel die zorgen dat elk weekend iedereen kan genieten van de voetbalsport. Het voortbestaan van onze vereniging valt of staat bij de inzet van vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar: De bestuurders, wedstrijdsecretarissen,  roostermakers, inkopers van de kantine etc. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het voetbal.

Het bestuur vindt het fantastisch dat zoveel mensen zich inzetten maar we zijn nog steeds op zoek naar meer vrijwilligers. Als je zelf voetbalt of als je kinderen voetballen vraag dan eens wat jij voor de vereniging kan betekenen. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen. Wanneer je wordt benaderd, zeg dat niet meteen nee. Al is het maar klein, we zijn blij met alle hulp en vele handen maken het vrijwilligerswerk een stuk makkelijker!

We hopen na deze voor iedereen vervelende coronaperiode op een mooi seizoen en rekenen op ieders hulp en inzet om onze mooie vereniging levendig te houden!

Het bestuur.

Klik hier voor de roosters.