Sip Jaap Bos en V.V. Anjum verlengen samenwerking

ANJUM – Ondanks dat vanwege het rondwarende coronavirus de voetbalcompetitie al enkele weken stil ligt, dienen de verenigingen de lopende zaken natuurlijk wel af te handelen. Daaronder valt uiteraard ook de beslissing of men in het nieuwe seizoen doorgaat met de huidige trainer of dat men op zoek gaat naar een nieuw gezicht.

Bij V.V. Anjum staat Sip Jaap Bos in zijn tweede seizoen als hoofdtrainer voor de groep. Alhoewel het door de huidige omstandigheden niet eenvoudig is om tot een afgewogen oordeel te komen, heeft het bestuur en de spelersraad van V.V. Anjum alle vertrouwen in de werkwijze van de trainer, die een zeer goede verstandhouding met de spelersgroep heeft weten te bewerkstelligen. Op basis daarvan is besloten, dat Bos ook in het nieuwe seizoen 2021-2022 als trainer-coach aan de selectie aan Anjum verbonden zal zijn. Alle partijen zijn uiterst content met deze verlengde samenwerking en hopen uiteraard de vruchten daarvan binnenkort weer op het veld te mogen plukken.

Ook kunnen we meedelen dat de voltallige technische staf heeft aangegeven zin te hebben in het nieuwe seizoen. Pieter de Groot blijft aan als teammanager, Klaas Zijlstra en Tamme Visser als elftalleiders, Roelof Holtewes als assistent scheidsrechter en Jelle de Jong als keeperstrainer completeert het geheel.