Versterking gezocht!

Indelen jeugdteams, leiders aanstellen, trainers vinden en begeleiden, scheidsrechters regelen, Pupil van de week een fantastische middag bezorgen, huldigingen, zaalvoetbaltoernooi, activiteiten voor de kinderen, en ga nog maar even door. Alles wat omtrent de jeugd van VV Anjum geregeld wordt, wordt (grotendeels) gedaan door de Jeugdcommissie. Deze commissie bestaat op dit moment uit Klaas Veenstra en Daniëlle Visser (tevens lid van het hoofdbestuur).

Vanwege (aankomende) studie en andere neven activiteiten van deze commissieleden, zijn we opzoek naar meer personen die ons willen helpen om dit omtrent de jeugd zo goed mogelijk te regelen, zodat de jeugd sportief en onbezorgd kan deelnemen bij voetbalvereniging Anjum. Wanneer er meerdere personen zijn voor de commissie kunnen we de taken mooi verdelen, en de jeugd leuk en onbezorgd bezig houden!

Wil je ons helpen op welke manier dan ook? Laat het ons weten. Dit kan door ons aan te spreken op het sportveld bijvoorbeeld, of via 0621928523 (Klaas Veenstra).

Een vereniging is niet van iemand, een vereniging is van ons allemaal!