Voorlopig teamindeling jeugd seizoen 2023-2024

We zijn weer bezig geweest met de teams voor volgend seizoen. Ieder jaar weer een hele uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. Bij de oudere jeugd spelen de aantallen vaak een rol, bij de jongere jeugd gaan de teams op een gegeven moment van 6 tallen naar 8 tallen wat enig geschuif van spelers tot gevolg heeft. We hopen dat we het iedereen zoveel mogelijk naar de zin hebben gemaakt met bovenstaande (voorlopige indeling)

Mochten er nog kinderen zijn die van plan zijn om te gaan voetballen laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we ze nog mee kunnen nemen in de definitieve indeling.

Twee spelers van de JO15 zijn doorgeschoven naar de JO19, dit team heeft zo leert de ervaring, minimaal 16 spelers nodig. De JO15 wordt de JO17 of misschien de JO16. De knvb wil graag dat er meer aandacht komt voor deze leeftijdsgroep. Doordat we 2 spelers hebben doorgeschoven blijven er bij de JO17/16 12 spelers over.

De JO13 van dit jaar wordt volgens seizoen de JO14.

De JO12 blijft de JO12, maar omdat Wietse Swart is verhuist, moest er 1 speler uit een lager team doorschuiven, in dit geval Klaas Jacob Dijkstra.

De JO10-1 van dit seizoen wordt de JO11-1 van volgend seizoen.

De JO10-2 wordt de JO11-2,omdat dit nu 8 tegen 8 wordt moesten we ook hier 1 speler doorschuiven. In dit geval Roan Haaima.

De JO9-1 wordt de JO10-1 en blijft gelijk.

De JO9-2 wordt de JO10-2.

De JO8 wordt de JO9. Maar omdat hier 11 spelers in zitten en de nieuwe JO8 te weinig spelers had hebben we drie spelers nog een jaar bij de JO8 ingedeeld.

Bij de JO7 blijven er 2 spelers over maar de ervaring leert dat hier begin volgend seizoen wel nieuwe spelers bijkomen,

Ik hoop dat iedereen begrip voor de situatie heeft, mochten er echt problemen zijn dan horen we dat graag.

Het jeugdbestuur.

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab